Bust Up Cream

RM80.00 RM60.00
Quantity:

*Membantu menganjalkan kembali payudara yang kendur *Mengekalkan keanjalan payudara agar kental, montok dan cantik. *Mencerahkan puting payudara yang gelap. *Menegangkan, memantapkan dan membentuk payudara agar lebih padat berisi. *Menjadikan kulit lebih muda, halus dan cantik terutama di kawasan payudara.

Banyak wanita akan berasa kurang yakin jika memiliki payudara yang berukuran kecil. Oleh sebab rasa tidak yakin kepada diri sendiri itu, akan timbul hasrat untuk mengambil jalan pintas membesarkan saiz payudara. Mereka sanggup melakukan apa sahaja untuk memuaskan keinginan tersebut. Malah ada yang sanggup menghabiskan beribu ringgit untuk melakukan pembedahan pembesaran payudara ataupun membuat suntikan implan.

MEMPERKENALKAN VIDARA BUST UP

Vidara Bust Up di formulasikan dari herba khazanah alam, berfungsi untuk membesarkan payudara dan memberikan saiz idaman. Boleh digunakan oleh isteri khususnya untuk menambat hati suami

Kini gabungan herba Pueraria Mirifica, Fennel oil, Olea Europaea, kolagen dan Aloe Vera yang di adun memberikan KESAN yang menakjubkan bagi mereka yang menginginkan pertambahan saiz, memperbaiki bentuk serta kontur payudara yang lebih baik tanpa sebarang luka, pembedahan plastik atau silikon. Herba-herba hebat tersebut berupaya memperlihatkan perubahan hanya dalam masa 2 minggu, dan adakalanya memperlihatkan perubahan segera terhadap pembesaran tisu-tisu kulit.


BAHAN-BAHAN UTAMA:

Collagen

  • Pueraria Mirifica
  • Aloe Barbadensis (Lidah Buaya)
  • Fennel oil (Jintan Manis)
  • Olea Europaea (buah Zaitun)
  • Tocopheryl Acetate (Vitamin E)

KELEBIHAN VIDARA BUST UP:

 

  • Membantu menganjalkan kembali payudara yang kendur
  • Mengekalkan keanjalan payudara agar kental, montok dan cantik.
  • Mencerahkan puting payudara yang gelap.
  • Menegangkan, memantapkan dan membentuk payudara agar lebih padat berisi.
  • Menjadikan kulit lebih muda, halus dan cantik terutama di kawasan payudara.


ARAHAN PENGGUNAAN BUST UP:

1. Sapukan Vidara Bust Up pada waktu pagi dan malam.
2. Buat urutan secara bulatan (bahagian kanan sapuan mengikut pusingan jam, manakala bahagian kiri sapuan melawan pusingan jam)
3. Buat urutan perlahan dari bawah bahagian payudara arah ke atas, sehingga paras garisan leher

NOTA :

Pengguna disarankan menggunakan produk Vidara Bust Up selama sebulan pada waktu pagi dan malam (sebagai permulaan), dan sekali sehari untuk mengekalkan atau pemeliharaan. Produk Vidara Bust Up ini diformulasikan secara khusus (tidak melekit) agar pengguna tidak perlu menunggu sebelum memakai pakaian.

Memiliki payudara yang bulat, mantap dan gebu menjadi idaman setiap wanita dan para suami pun akan suka kalau isteri mereka punyai payudara yang mantap. Bagi kebanyakan wanita, memiliki bentuk payudara yang menawan melambangkan kecantikan dan keyakinan bagi seseorang wanita.

Payudara yang kendur serta-merta di angkat semula! dalam masa 2 minggu, hasil dari kalangan pengguna menunjukkan kenaikan paras payudara yang hebat antara 1- 2 cm. Penggunaan berterusan selama 4 minggu menunjukkan kenaikan paras payudara sehingga 3cm (hasil mungkin berbeza bergantung kepada tahap kekenduran payudara!!)

APAKAH YANG MEMBUAT VIDARA BUST UP LEBIH BERKESAN BERBANDING DENGAN KRIM PENYERLAH PAYUDARA YANG LAIN DI PASARAN SEKARANG

Di dalam pasaran hari ini, memang terdapat banyak krim pencerah payudara yang menggunakanPueraria Mirifica yang terbukti secara klinikal dapat menegang dan menyerlah kan kecantikan payudara.Namun demikian,Pueraria Mirifica yang di gunakan dalam Vidara Bust Up ini adalah spesies khas dan terpilih, dan ekstraknya di simpan untuk satu jangka masa tertentu agar ia menjadi matang dan mengumpul kuantiti sebatian aktif yang di perlukan untuk memberi kesan yang terbaik.

Gunakan Vidara Bust Up dan alamilah kehebatan nya!! Dengan tenologi pemprosesan Nano, sebatian aktif serum ini di pecah-pecahkan menjadi zarah-zarah saiz nano 2,000 kali lebih halus daripada liang-liang bulu roma kulit.Justeru itu, serum ini dapat di serap terus oleh payudara dan memberikan kesan ‘mengangkat’ yang serta merta.

 

Penjagaan Payudara