Kanda Serum

RM70.00 RM55.00
Quantity:

• Menjana tenaga dan keinginan seksual kaum lelaki • Mencegah masalah ereksi dan ejakulasi awal • Mengurangkan sensitiviti • Membantu anda bertahan lebih lama di ranjang • Membantu mengatasi masalah kesuburan • Meningkatkan penghasilan sperma • Turut membantu melancarkan peredaran darah • Membantu meredakan penyakit sendi dan ketegangan otot • Membantu menambahkan saiz


Kanda Serum 
 merupakan   campuran herba semulajadi seperti Butea Superba , Ubi Jaga, Pinang Muda, Tongkat Ali serta Minyak Kelapa Dara  yang kaya dengan kebaikan untuk kesihatan dalaman kaum lelaki. Kanda Serum dapat membantu anda melancarkan peredaran darah terutamanya pada bahagian sensitif bagi membantu anda menikmati kepuasan sebenar ketika hubungan intim.

 

KELEBIHAN KANDA SERUM

 •          Menjana tenaga dan keinginan seksual kaum lelaki
 •          Mencegah masalah ereksi dan ejakulasi awal
 •          Mengurangkan sensitiviti
 •          Membantu anda bertahan lebih lama di ranjang
 •          Membantu mengatasi masalah kesuburan
 •          Meningkatkan penghasilan sperma
 •          Turut membantu melancarkan peredaran darah
 •          Membantu meredakan penyakit sendi dan ketegangan otot
 •          Membantu menambahkan saiz

KANDUNGAN UTAMA KANDA SERUM


Butea Superba  

Merupakan tumbuhan jenis menjalar dan melilit di pokok-pokok besar. Setiap cambah mempunyai 3 helai daun, bunganya berwarna oren/kuning. Tumbuhan ini mempunyai akar yang sangat panjang dan hanya boleh didapati di kawasan utara & timur Thailand. Butea Superba mempunyai kesan imbangan pada sistem hormon lelaki khusunya  dalam peningkatan dalam keinginan seksual , meningkatkan aliran darah serta meningkatkan keupayaan ereksi.


Tongkat Ali 

Tongkat ali terkenal kerana mempunyai kesan afrodisiak (penggalak seks). Secara tradisi, tongkat ali digunakan untuk merawat beberapa jenis penyakit dan meningkatkan kesihatan termasuk pening kepala, kurap, disentri, bengkak, antitumor, antiradang dan antioksida. Eurikomanone, eurikomalaktone dan eurikomanol (quassinoids) yang banyak terdapat dalam akarnya merupakan kandungan kimia penting industri. Penyelidikan menunjukkan bahawa bahan kimia (fitokimia) yang terdapat dalam tongkat ali boleh meningkatkan paras testosteron iaitu hormon yang diperlukan untuk fungsi seksual lelaki.


Pinang Muda

Buah pinang muda diyakini mampu mengatasi masalah ejakulasi pra-matang dan lemah tenaga batin di samping membantu meningkatkan keinginan dan tenaga seksual sekaligus membantu parasuami tahan lebih lama apabila bersama isteri.


Ubi Jaga 

Ubi jaga merupakan sejenis herba yang banyak terdapat di Asia Tenggara. Di samping membantu meningkatkan tahap tenaga dan melancarkan peredaran darah, ubi jaga juga sering digunakan kerana keupayaannya untuk menjana tenaga dalaman dan keinginan seksual kaum lelaki. Ia juga dapat meningkatkan tahap ereksi dan sensitiviti seterusnya membantu para suami bertahan lebih lama ketika hubungan intim.


Kelapa Dara

Minyak kelapa dara amat baik untuk digunakan sebagai minyak urut dan pelembab kulit. Ia bertindak sebagai pelembab yang berkesan pada semua jenis kulit termasuk kulit kering. Manfaat minyak kelapa pada kulit adalah setanding dengan krim pelembab. Malah ia jauh lebih baik daripada krim pelembab kerana ia diserap ke dalam kulit, tidak ada kesan samping pada kulit.

Kanda Serum ini berdaftar dengan  KKM dengan nombor pendaftaran NOT160903512K, Syarikat pengeluar produk ini adalah 100% milik bumiputera  islam dan kilang juga adalah kilang milik bumiputera islam dengan status GMP dan halal .

CARA PENGGUNAAN KANDA SERUM

 1.      Sapukan pada keseluruhan bahagian sensitif.
 2.      Ratakan dan urut sehingga ia menyerap ke dalam kulit.
 3.      Biarkan sekurang-kurangnya selama 1 jam.
 4.      Bilas sehingga bersih sebelum bersama isteri.

TESTIMONI KANDA SERUM

 

DISCLAIMER: Segala testimoni yang dikongsi di sini adalah berbeza setiap individu

 

DISCLAIMER: Segala testimoni yang dikongsi di sini adalah berbeza setiap individu

Disclaimer: Apa yang kami nyatakan di web ini adalah benar dan tepat mengikut fakta semasa dan dari ulasan pengguna sebenar. Pengguna dinasihatkan menggunakan produk ini seperti arahan pada produk. Namun kami tidak bertanggungjawab jika sebarang masalah/komplikasi berlaku kepada pengguna di atas penggunaan produk ini.

Melancarkan Darah, Melegakan Sendi dan Otot, Mencegah Ereksi Awal, Meningkatkan Kesuburan, Meningkatkan Sperma, Meningkatkan Tenaga, Meningkatkan Tenaga Seksual, Menmbahkan Saiz Zakar, Untuk Lelaki