Vidara Feminine Hygiene

RM50.00 RM30.00
Quantity:

Menjaga, merawat dan menjaga kebersihan vagina.

Vidara Feminine Hygiene Wash


Vidara Feminine Hygiene Wash 
diperbuat dari ekstrak herba tradisional dan bahan bahan semulajadi rumusan terkini yang telah diuji secara klinikal. Berfungsi untuk merawat keputihan,mencegah dari jangkitan kuman/ fungus yang menyebabkan bau , dapat membantumengetatkan faraj. Ia juga dapat memberi kesegaran terutama diwaktu haid, mengurangkan kegatalan dan dapat menstabilkan pH kawasan sulit wanita. Peratusan kandungan herba yang tinggi dapat mengekalkan kelembapan di kawasan vagina.

Vidara Feminine Hygiene mampu merawat masalah keputihan dibahagian miss v dan malahan miss-v semakin cerah. Kandungan Sireh yang digunakan yang digunakan di dalam Vidara Feminine Hygiene sememangnya bagus untuk menghilangkan bau dan membunuh kuman. Bukan itu sahaja malah Vidara Feminine Hygiene disarikan dengan manjakani, aloe vera, vitamin E dan kacip fatimah. Setiap kandungan bahan tersebut mempunyai ciri-ciri dan kelebihan yang tersendiri.Bau yang wangi dan dingin herba menambahkan lagi kepuasan pengguna.

ANDA ADA MENGALAMI MASALAH

 1. Masalah keputihan ?
 2. Lendir Berlebihan?
 3. Gatal, Ruam, Kukat dan Kurap?
 4.  Bau kurang enak?
 5. Kekeringan?
 6. Bahagian Miss V Kusam dan  Gelap?

Masalah anda dapat diselesaikan dengan rumusan terkini yang telah diuji secara klinikal .Vidara Feminine Hygiene Wash diperbuat dari ekstrak herba tradisional dan bahan bahan semula jadi.

KELEBIHAN VIDARA FEMININE HYGIENE

 1. Membantu mengetatkan dan menegangkan dinding faraj
 2. Mencerahkan kulit celah peha
 3. Rasa dingin dan segar yang berpanjangan
 4. Merawat keputihan
 5. Melicinkan kulit bahagian faraj
 6. Wangian feminin yang menggoda
 7. Membantu mempercepatkan penyembuhan luka

CARA MENGGUNAKANNYA :

Gunakan 2 hingga 3 titik sahaja dan dicampurkan sedikit air serta buihkan tangan  dengan Vidara Feminine Hygiene  sebelum disapukan pada miss v. Biarkan beberapa minit dan bilas dengan air hingga bersih. Guna 3 kali sehari (pagi, petang dan malam). Vidara Feminine Hygiene pekat dan tidak seperti pencuci feminine yang lain. (Tahan  2 sehingga 3 bulan)

TESTIMONI

 

 

Penjagaan Payudara